phone
ЗВОНИТЕ НАМ: +373 611 611 91
Без выходных с 8:00 - 20:00

Rulouri exterioare pentru ferestre PVC

În prezent protecția geamurilor împotriva efracțiilor și a diferitor acțiuni negative a devenit o problemă foarte actuală. Pentru a o soluționa sunt folosite o mulțime de diverse sisteme și modalități de protecție. Una dintre soluții sunt rulourile exterioare pentru ferestre PVC. Acestea sunt foarte solicitate și se bucură de încrederea consumatorilor, întrucât oferă un grad înalt de siguranță.

rulouri exterioare pentru ferestre PVCCe reprezintă rulourile exterioare pentru ferestre? Acestea sunt alcătuite din casetă, lamele orizontale și șine de ghidare. Lamelele sunt confecționate din profil, iar profilul este făcut din aluminiu sau oțel. Lamelele se rulează, formând un rulou. Acest lucru se întâmplă datorită șinelor de ghidare, care se mișcă pe acestea. Ruloul se formează în casetă. Datorită unei asemenea construcții, rulourile nu ocupă mult loc. Atunci când sunt deschise, acestea nu împiedică pătrunderea luminii în încăpere.

Rulourile exterioare pentru ferestre PVC pot avea acționare manuală sau electrică (cu ajutorul unei telecomenzi speciale). La dorința Clientului avem posibilitatea de a conecta câteva rulouri la o singură telecomandă

Rulourile au trei culori standard: alb, bej și gri. Noi însă ținem cont de preferințele Clienților noștri, de aceea putem colora articolele la comandă. Colorarea individuală face rulourile să se încadreze perfect în designul casei, apartamentului, biroului etc.

Rulourile sunt estetice și multifuncționale. Acestea sunt folosite pentru protecția ferestrelor în case, birouri, cafenele, restaurante, vitrinele magazinelor.

worker

Оформите заявку на бесплатный вызов