phone
ЗВОНИТЕ НАМ: +373 611 611 91
Без выходных с 8:00 - 20:00

Montarea geamurilor la balcoane sau logii

Montând geamuri la logiile sau balcoanele apartamentelor, obțineți spațiu suplimentar, protejat de gălăgia din exterior, praf, precipitațiile atmosferice și oscilațiile de temperatură. În același timp crește nivelul de încălzire a încăperii vecine cu balconul. Geamurile montate de specialiștii companiei LUMEA FERESTRELOR mențin în permanență o senzație de confort și căldură. Fiind protejate de acțiunile exterioare, aceste încăperi înnoite capătă un aspect atrăgător, oferind, totodată, stăpânilor casei spațiu suplimentar pentru diferite necesități.

AVANTAJELE MONTĂRII GEAMURILOR LA BALCOANE ȘI LOGII

Montarea geamurilor la balcoane contribuie la soluționarea unui șir întreg de probleme legate de spațiul locativ, iar în unele cazuri – la înlăturarea cauzelor apariției acestora. Geamurile la balcoane sau logii oferă avantaje esențiale, printre care se numără:
ferestre metaloplast si pvc pentru balcoane

 • reducerea probabilității de pătrundere în încăpere pe la balcon;
 • reducerea probabilității de incendiu cauzat de un muc de țigară nestins și aruncat, în mod neglijent, de la etajele de sus;
 • posibilitatea de montare la balcoane și logii a plaselor pentru protecție împotriva muștelor, țânțarilor și altor insecte;
 • reducerea cantității de praf care ajunge din stradă în încăpere;
 • creșterea nivelului de protecție împotriva gălăgiei din stradă;
 • o izolare termică mai bună în camera situată în vecinătatea balconului;
 • îmbunătățirea aspectului estetic exterior al logiei sau balconului înnoit.

Pentru gospodine este, cu siguranță, foarte important și faptul că pot usca rufele mult mai comod la un balcon cu geamuri: pe vreme bună geamurile pot fi deschise, iar pe vreme rea și vânt acestea pot fi închise, protejând rufele întinse la uscat de praf și precipitații.

CARACTERISTICILE BALCOANELOR CU GEAMURI

Montarea corectă a geamurilor la balcoane și logii presupune luarea în considerație a scopurilor folosirii ulterioare a acestora. Dacă un balcon obișnuit este deseori folosit ca depozit pentru lucruri netrebuincioase, atunci un balcon sau o logie cu geamuri montate corect înseamnă deja o adevărată încăpere, chiar dacă este de dimensiuni mici. Printr-o simplă reamenajare acestea sunt deseori transformate într-un atelier, o sală de sport, un colțișor confortabil pentru taifasuri, într-o seră, o grădină de iarnă sau în alte spații utile.

Pentru cei care încă au îndoieli privind forma finală a viitoarei construcții sau își doresc să monteze pentru prima oară geamuri la balcon sau logie, specialiștii calificați ai companiei LUMEA FERESTRELOR le va oferi consultații profesionale. Ulterior, în baza rezultatelor va fi elaborat proiectul viitoarelor lucrări. Propriul spațiu de producere ne permite să creăm ferestrele exact așa cum și le imaginează clientul. Indiferent de nivelul de complexitate a montării construcției, de etajul la care se află apartamentul și de alți factori de producere, toate lucrările sunt executate în termenele stabilite și la cheie.

AVANTAJELE NOASTRE

Specialiștii companiei LUMEA FERESTRELOR cunosc toate subtilitățile ce țin de montarea geamurilor la balcoane și tot felul de logii. Creăm, producem și montăm structuri din lambriu euro, PVC, metal și plastic, și alte materiale. Experții noștri oferă o mulțime de servicii în acest sens, dintre care cele mai solicitate sunt:

 • tâmplărie din lemn sau metal și plastic pentru balcoane și logii;
 • diferite tipuri de finisare pentru orice feluri de balcoane și logii;
 • montarea sistemului de geamuri glisante PROVEDAL la balcoane și logii;
 • crearea balcoanelor exterioare și montarea geamurilor la acestea;
 • montarea ferestrelor din plastic ale mărcilor de încredere precum KBE, PROVEDAL, REHAU.

Compania lucrează la preț de producător, reducând astfel costurile pentru producere și montare, și execută fiecare comandă calitativ și cu garanție. Încercăm să realizăm toate dorințele clientului și facem tot posibilul pentru ca ideile și preferințele acestuia să capete forme reale și durabile.

Exemple lucrarilor noastre pot fi vazute in GALERIE FOTO

worker

Оформите заявку на бесплатный вызов