phone
ЗВОНИТЕ НАМ: +373 611 611 91
Без выходных с 8:00 - 20:00

Sticlă de economisire a energiei

Sticla Low-E are anumite proprietăți. Aceasta permite luminii și, bineînțeles, căldurii soarelui să pătrundă în încăpere. Iar căldurii formate în încăpere nu îi permite să iasă în exterior. Sticla reflectă radiațiile infraroșii cu lungime de undă scurtă înapoi în încăpere.

Cum se pierde cea mai mare parte de căldură din încăpere? Prin geam. Din această cauză producătorii de ferestre au creat un strat special pentru sticlă. Acest strat nu poate fi văzut de ochiul omului și se aplică pe sticlă în momentul producerii acesteia ori după.

Există 2 modalități de aplicare a stratului special:  tare și  moale.

— Modalitatea tare presupune aplicarea stratului special în momentul producerii sticlei. În acest caz stratul special este mai rezistent, însă reflectă mai prost căldura înapoi în încăpere;

— Modalitatea moale presupune aplicarea stratului special pe sticla gata produsă. Un astfel de strat reflectă mai bine căldura înapoi în încăpere, însă nu este prea rezistent la umezeală. Sticla cu pulverizare moale trebuie să fie montată în termopan, iar partea pulverizată să fie în interior.

Cum să îți menții casa caldă și luminoasă? E simplu de tot – comandă ferestre cu sticlă Low-E, iar specialiștii de la Lumea Ferestrelor vor face totul rapid și calitativ. Anume ferestrele Low-E vor reține căldura în încăpere. Datorită acestora vei reduce costurile la încălzire.

Полезные статьи