phone
ЗВОНИТЕ НАМ: +373 611 611 91
Без выходных с 8:00 - 20:00

Balcoane la cheie

Compania LUMEA FERESTRELOR realizează reparația balcoanelor și montarea geamurilor la acestea, oferindu-le în variantă finală. Specialiștii noștri calificați țin cont de toate cerințele și doleanțele clienților. Toate lucrările sunt executate de la început și până la capăt, adică de la elaborarea proiectului și până la darea în exploatare, fiind oferită și perioadă de garanție sau deservire post-garanție. Propriile forțe de producere și experiența bogată în acest domeniu ne permit să executăm și să montăm orice construcții din lemn sau metal și plastic pentru balcoane, care să corespundă posibilităților financiare ale clientului.

balcoane la cheie

ETAPELE FINISĂRII UNUI BALCON LA CHEIE

În cazul în care finisarea balconului la cheie este făcută corect, procesul de lucru trebuie să includă următoarele etape:
— finisarea balconului la exterior;
— montarea geamurilor;
— izolarea termică;
— fățuiala sau placarea interioară;
— finisarea balconului, ținând cont de folosirea ulterioară a acestuia.

Fiecare dintre aceste etape necesită deținerea unor abilități speciale și a echipamentului/instrumentelor necesare. De exemplu, finisarea exterioară a balconului este realizată de specialiști care au echipament corespunzător și dețin experiență în executarea lucrărilor la înălțime, la exteriorul clădirilor cu multe etaje. Siguranța geamurilor depinde de corectitudinea montării acestora. Pentru fățuiala sau finisarea de interior este necesar să fie alese materiale potrivite, pentru ca aspectul final să corespundă în totalitate așteptărilor.

Astfel de nuanțe sunt suficiente în munca noastră. Specialiștii companiei LUMEA FERESTRELOR le soluționează pe acestea și încă multe altele, în mod independent, rapid și la cel mai înalt nivel.

ANSAMBLUL DE SERVICII

În rândul clienților noștri cele mai populare servicii sunt:
— izolarea termică a balconului;
— geamuri „calde” sau „reci” pentru balcoane;
— crearea și montarea geamurilor la balcoanele exterioare;
— contopirea spațiului balconului cu cel al camerei alăturate sau cu logia.

Reparând și montând geamuri balcoanelor la cheie, compania LUMEA FERESTRELOR poate presta atât servicii unice, cât și un ansamblu de lucrări. Noi preferăm să începem lucrul și să-l ducem la capăt, plus că în astfel de cazuri pentru client valoarea fiecărei lucrări în parte este mai mică. O asemenea abordare presupune să ne asumăm responsabilitatea pentru întreaga construcție și toate lucrările executate, și nu doar pentru o parte dintre acestea.

AVANTAJELE OFERITE DE NOI SUPLIMENTAR

Fiecare client al companiei LUMEA FERESTRELOR beneficiază de:
— operativitate în soluționarea tuturor sarcinilor de serviciu;
— transpunerea în realitate a tuturor doleanțelor și ideilor legate de procesul de lucru;
— consultații profesionale;
— lucru de calitate la prețuri optime (neumflate).

Exemple lucrarilor noastre pot fi vazute in GALERIE FOTO

Pentru mai multe detalii contactați LUMEA FERESTRELOR!

worker

Оформите заявку на бесплатный вызов