phone
ЗВОНИТЕ НАМ: +373 611 611 91
Без выходных с 8:00 - 20:00

Ferestre PVC eficiente cu sticlă Low-E

Principala sarcină a ferestrelor moderne este să mențină căldura în încăpere. Producătorii moderni încearcă, prin diferite metode, să producă ferestre energetic eficiente. Pentru a soluționa această sarcină mulți au început să producă termopane cu sticlă Double Low-E, care menține căldura și energia în casa Dvs.

Caracteristicile sticlei Low-E

Principala proprietate a sticlei Low-E este de reflecta radiațiile cu lungime de undă lungă, care nu sunt vizibile pentru ochiul omului.
Sticla Double Low-E este unică în felul ei, întrucât este obținută prin pulverizarea pe sticlă a unui strat special în condiții de vacuum. Acest strat special schimbă radical proprietățile sticlei.

Sticla Double Low-E are o conductivitate termică foarte redusă. Această proprietate este datorată peliculei metalice ultra-subțire. Fiind pulverizată în câteva straturi, aceasta este invizibilă, însă anume această peliculă nu permite căldurii să iasă din încăpere și reflectă 90% din căldură înapoi în încăpere.

Datorită proprietății de a reflecta căldura, majoritatea producătorilor de ferestre au început să producă termopane Low-E.

Cu toate acestea, sticla Double Low-E este dificil de transportat. Și nici să lucrezi cu aceasta nu este simplu. Din cauza acestor particularități sticla Double Low-E este produsă doar de companiile specializate mari.

Compania LUMEA FERESTRELOR ropune clienților săi un asortiment mare de sticlă, inclusiv Double Low-E.
Făcând la noi o comandă de sticlă Double Low-E, investești în viitor, întrucât îți reduci costurile la căldură.

Полезные статьи