phone
ЗВОНИТЕ НАМ: +373 611 611 91
Без выходных с 8:00 - 20:00

Calitatea superioara de ferestre PVC

Compania LUMEA FERESTRELOR și-a consolidat pozițiile de lider în producerea ferestrelor și ușilor din plastic. Produsele noastre oferă protecție maximă împotriva vremii rele și gălăgiei din exterior multor consumatori atât din Chișinău, cât și din restul țării. Păstrând căldura iarna și răcoarea vara, ferestrele și ușile companiei LUMEA FERESTRELOR creează condiții confortabile în case și apartamente pentru mai multe decenii!

PROFILE DE CALITATE PENTRU FERESTRE PVC

Din mulțimea de profile PVC existente specialiștii companiei le-au ales pe cele mai bune, ca raport preț-calitate. Noi folosim profile ale următoarelor mărci: BROKELMAN, HAMMER, SALAMDER si SUPERPLAST. În practică a fost demonstrat că anume aceste branduri s-au dovedit a fi cele mai bune în diferite condiții meteo. Termopanele din aceste profile renumite în toată lumea demonstrează cele mai bune rezultate pe termen lung.

Noi acordăm o atenție deosebită gradului de siguranță oferit de produsele noastre. Termopanele companiei LUMEA FERESTRELOR nu conțin adaosuri toxice, nu emană substanțe nocive în procesul de exploatare, nu intră în reacții chimice cu fenomenele atmosferice, nu se întunecă și nu își pierd culoarea. Oricare dintre profilele noastre PVC poate fi montat inclusiv în instituțiile preșcolare, având în vedere că acestea corespund tuturor normelor sanitare și ecologice.

UTILAJE DE CALITATE

Însă nu ai cum să obții rezultate atât de înalte fără o dotare tehnică corespunzătoare. Noi folosim în procesul de producere propriul echipament performant de la producători spanioli și germani (URBAN, ELUMATIC, TRONZADORAS etc.), care ne permite să executăm lucrările necesare cu exactitate maximă. Noi elaborăm și producem ferestre din plastic practic de orice forme. În plus, LUMEA FERESTRELOR produce și arce diverse.

DESERVIRE DE CALITATE

Compania noastră a tins întotdeauna ca rezultatul final să corespundă pe deplin așteptărilor clientului. Cu toate acestea, specialiștii noștri sunt gata să propună cea mai bună soluție pentru fiecare comandă în parte, venind și cu argumente corespunzătoare. În orice caz articolele produse de LUMEA FERESTRELOR rezistă ani îndelungați, întrucât noi oferim doar calitate.

Полезные статьи