phone
ЗВОНИТЕ НАМ: +373 611 611 91
Без выходных с 8:00 - 20:00

Profil cu patru camere HAMMER la prețul celui de trei camere

Compania LUMEA FERESTRELOR dă start unei noi promoții! Toți cei care achiziționează de la noi ferestre din plastic din profil cu trei camere HAMMER primesc profil cu patru camere! Performanțele îmbunătățite în ceea ce ține de economisirea de căldură și izolarea fonică ale profilului de patru camere, confirmate de calitatea incontestabilă a mărcii HAMMER PLAST, unt acum accesibile la prețul profilului cu trei camere!

AVANTAJELE PROFILULUI HAMMER CU 4 CAMERE

Profilul HAMMER este produs după rețeta GREEN LINE, care exclude folosirea plumbului stabilizator cu efect toxic. În locul acestuia este folosit compusul de calciu și zinc (CaZn), care nu emană substanțe nocive în procesul de exploatare. Tehnologia specială de producere a profilului HAMMER cu 4 camere contribuie la obținerea unui material rezistent și de înaltă calitate, care corespunde tuturor cerințelor și standardelor Uniunii Europene.

Acest profil face față cu brio diferitor factori ambianți cu acțiune de durată. Suprafața netedă a acestuia nu reține murdăria, nu intră în reacții chimice cu precipitațiile atmosferice și nu își schimbă culoarea. Parametrii tehnici și performanțele acestui material rămân la un nivel înalt timp îndelungat. O fereastră din plastic HAMMER cu patru profile are o durată de viață de până la 50 de ani, chiar cu întreținere și deservire minimă.

Izolarea fonică oferită de acest profil este mai bună decât în cazul celui cu trei camere. În special acest lucru se face simțit în casele amplasate lângă drumurile aglomerate, localurile de distracții și alte locuri zgomotoase. Și să nu uităm nici de rezistența termică foarte înaltă a profilului, care păstrează căldura iarna și răcoarea vara. Un astfel de rezultat este obținut, în mare parte, datorită construcției bine gândite a pereților dintre camere și a pereților exteriori ai profilului HAMMER cu 4 camere.

Linia de produse HAMMER PLAST este renumită datorită formelor oarecum rotunjite. Această particularitate le conferă un aspect atrăgător, care se încadrează perfect în orice interior. Etanșantul coextrudat al profilului HAMMER cu 4 camere este de culoare gri. Pentru designeri și decoratori ferestrele PVC HAMMER reprezintă un element perfect pentru o mulțime de idei creative.

ȘI TOATE ACESTEA LA PREȚUL UNUI PROFIL DE TREI CAMERE!

Ferestre din plastic HAMMER cu profil de patru camere (la prețul celui de trei camere) puteți comanda în Chișinău, la compania LUMEA FERESTRELOR

Полезные статьи