phone
SUNAȚI-NE: +373 611 611 91
Fără zile libere 8:00 - 20:00

Ferestre metaloplast Superplast

Producătorul EURO SUPERPLAST din Kazahstan produce un profil care este plasat deseori în categoria bugetului restrâns. Deși, în realitate, acesta puțin se deosebește de alte mărci mai scumpe. Ferestre metaloplast din profil SUPERPLAST are același nivel de izolare fonică și o conductivitate termică redusă, fiind simplu de îngrijit și destul de durabil în timp. Compania LUMEA FERESTRELOR montează ferestre metaloplast în Moldova, din diferite profiluri, inclusiv SUPERPLAST, care este un profil de calitate.

ferestre metaloplast superplastCARACTERISTICILE PROFILULUI SUPERPLAST

Profilul SUPERPLAST este folosit deseori la diferite anexe ale caselor, încăperi industriale, sau în cazul construcțiilor cu buget restrâns. Această variantă este, de asemenea, preferată de cei care au un buget limitat, dar își doresc să aibă ferestre din plastic moderne. Calitatea produselor EURO SUPERPLAST este confirmată de toate documentele necesare, acestea neavând restricții ce țin de utilizare.

Printre caracteristicile profilului SUPERPLAST poate fi menționată prezența întăritorului din oțel la cadru și canat. De asemenea, merită menționată posibilitatea de înlocuire a etanșantului, care oricum este executat destul de calitativ. Profilul poate avea 3 sau 4 camere de aer, sau poate fi cu o cameră (două geamuri) ori două camere (trei geamuri). Profilul cu patru camere al acestui producător are lățimea de 60 cm, iar lățimea termopanului la montare în canat sau cadru variază de la 24 până la 32 mm.

AVANTAJELE PROFILULUI SUPERPLAST

Toți parametrii produselor EURO SUPERPLAST, inclusiv calitatea suprafețelor exterioare, geometria profilului, culoarea acestuia și caracteristicile fizice, sunt verificați riguros, în vederea corespunderii cu standardele internaționale. Ferestre metaloplast din acest material oferă o bună izolare termică și fonică, fiind destul de comode în procesul de exploatare.

În special trebuie menționat profilul colorat SUPERPLAST, acoperit cu laminat original, de calitate înaltă, cu textură ce imită mahonul sau stejarul auriu. Profilul standard are o culoare albă imaculată, care se menține fără schimbări sub acțiunea radiației ultraviolete, pe parcursul multor ani. Rezistența înaltă la razele ultraviolete este datorată rețetei bine gândite de producere a profilului, care presupune folosirea unei cantități minime de cretă.

Ferestre metaloplast din profil SUPERPLAST, la prețuri accesibile, pot fi comandate la compania LUMEA FERESTRELOR.

Pentru a calcula prețul pe ferestre metaloplast SUPERPLAST folosiți CALCULATORUL nostru.

worker

Cerere pentru un apel gratuit