phone
SUNAȚI-NE: +373 611 611 91
Fără zile libere 8:00 - 20:00

Ferestre metaloplast Salamander

Niște ferestre alese corect reprezintă cheia în crearea unei atmosfere calde și confortabile în casă. Ferestre metaloplast SALAMANDER combină, în mod inteligent, tehnologiile moderne cu partea estetică. Aceste sisteme profesionale, montate de compania LUMEA FERESTRELOR, se deosebesc printr-un alb imaculat, un luciu superb și cea mai bună calitate a plasticului. Rezistența excelentă și tehnologiile de ultimă generație folosite la producerea profilului SALAMANDER au fost apreciate la justa lor valoare de specialiștii din întreaga lume.

окна пвх salamanderCARACTERISTICILE FERESTRELOR METALOPLAST DIN PROFIL SALAMANDER

Ferestre metaloplast SALAMANDER combină o serie de caracteristici, ce le conferă prioritate în comparație cu alte profiluri. Produsele acestui producător se caracterizează printr-o mulțime de îmbunătățiri și nuanțe tehnice utile, inobservabile la prima vedere. De exemplu, datorită suprafeței cu înclinare dublă, precum și colectorului de 4 mm și obturatorului din falțul cadrului, apa de ploaia și condensatul sunt eliminate rapid. Atunci când fereastra este deschisă, apa nu se scurge sub baghetă, fapt favorizat și de partea de blocare înaltă.

La producerea profilului este folosit etanșant din cauciuc rezistent la schimbările vremii (EPDM). Siguranța fixării feroneriei este datorată părților prelungite de fixare, amplasate pe peretele interior al cadrului, care fac fereastra să fie protejată la maxim împotriva spargerilor/efracțiilor. Acest fapt a fost oficial confirmat de rezultatele testelor efectuate de Institutul de tehnologie a ferestrelor (IFT) din Rosenheim (Germania). Și astfel de subtilități sunt o mulțime în profilul SALAMANDER.

AVANTAJELE FERESTRELOR METALOPLAST DIN PROFIL SALAMANDER

Profilul SALAMANDER se deosebește printr-o rezistență foarte înaltă la temperaturile negative bruște. Proeminențele prevăzute exclud în totalitate posibilitatea ca partea metalică să se atingă de pereții camerei principale, fapt care îmbunătățește, în rezultat, capacitatea de economisire a căldurii a acestui profil.

Durata de viață a articolelor moderne SALAMANDER este destul de mare, fapt favorizat de grosimea constantă a pereților principali, dar și a despărțiturilor interioare, conform RAL (clasa A). În general aceste produse sunt ușor de îngrijit, fiind rezistente la acțiunile mediului. În caz de necesitate profilul poate fi însoțit de peliculă pentru laminare, în funcție de preferințele clientului.

Ferestre metaloplast în Chișinău, produse din profil SALAMANDER, pot fi comandate la compania LUMEA FERESTRELOR.

Pentru a calcula prețul pe ferestre metaloplast SALAMANDER folosiți CALCULATORUL nostru.

worker

Cerere pentru un apel gratuit