phone
SUNAȚI-NE: +373 611 611 91
Fără zile libere 8:00 - 20:00

Ferestre PVC Hammer

Profilul HAMMER PLAST este produs după o rețetă ecologică unică, testată în timp și apreciată în întreaga lume. În procesul de producere sunt folosite cele mai bune materiale, cele mai bine gândite tehnologii și cele mai noi echipamente. Întregul proces de fabricație are loc în strictă conformitate cu standardele Uniunii Europene, pentru a oferi consumatorilor un material durabil și de înaltă calitate. Pentru a achiziționa astfel de ferestre PVC în Moldova, contactați LUMEA FERESTRELOR.

ferestre PVC HammerCARACTERISTICILE FERESTRELOR PVC DIN PROFIL HAMMER

O particularitate în producerea profilului HAMMER este folosirea rețetei GREEN LINE, care presupune renunțarea la plumbul stabilizator în procesul industrial. În locul plumbului este folosit compusul chimic de calciu și zinc (CaZn), care îmbunătățește esențial calitatea ferestrelor PVC și crește proprietățile de exploatare a acestora. Materialul obținut din acest compus demonstrează rezultate excelente dacă vorbim despre expunerea continuă la factorii agresivi din mediu.

O caracteristică interesantă a profilului HAMMER sunt formele rotunjite ale acestuia. Ferestrele din plastic ale acestui producător creează, în orice interior, o atmosferă unică, primitoare și vizual atractivă. Contururile rotunjite ale profilului HAMMER PLAST fac posibilă transpunerea în realitate a diferitor opțiuni de amenajare a interiorului, ceea ce îi atrage în mod deosebit pe designeri, decoratori și arhitecți.

AVANTAJELE FERESTRELOR PVC DIN PROFIL PROFIL HAMMER

Ferestre PVC cu profil HAMMER sunt caracterizate, de asemenea, de amplasarea specială a camerelor, ceea ce le conferă bune proprietăți de izolare termică și fonică. Numărul camerelor de aer, grosimea bine gândită a pereților exteriori și dintre camere, lățimea de montare a profilului, combinate cu termopane de calitate, reduc conductivitatea termică, contribuind astfel la reducerea esențială a costurilor pentru serviciile de încălzire.

Suprafața absolut netedă și plăcută la atingere a profilului HAMMER respinge murdăria, simplificând astfel procesul de îngrijire a ferestrelor. Etanșantul coextrudat este de culoare gri, ceea ce îl face să se potrivească perfect cu orice nuanțe din interiorul casei. În general, ferestrele PVC din profil HAMMER sunt prevăzute cu o durată de viață de până la 50 de ani, fără a-și schimba în mod semnificativ caracteristicile de exploatare.

Ferestre PVC HAMMER PLAST în Chișinău pot fi comandate la compania LUMEA FERESTRELOR.

Pentru a calcula prețul pe ferestre PVC HAMMER PLAST folosiți CALCULATORUL nostru.

worker

Cerere pentru un apel gratuit