phone
SUNAȚI-NE: +373 611 611 91
Fără zile libere 8:00 - 20:00

Ferestre PVC Brokelman

Sistemele de geamuri de cea mai înaltă calitate din profil BROKELMAN sunt produse din PVC, de ultimă generație. Durata de viață a acestora este de câteva decenii, ceea ce le deosebește, într-un mod avantajos, de ferestrele de „generație veche”. Construcția bine gândită a acestora se caracterizează printr-o conductivitate termică redusă, ceea ce contribuie la menținerea unei atmosfere confortabile în cazul temperaturilor joase de afară. Compania LUMEA FERESTRELOR montează, la modul cel mai profesionist, termopane în Moldova, inclusiv din profil BROKELMAN.
ferestre PVC Brokelman

CARACTERISTICILE FERESTRELOR PVC BROKELMAN

Ferestrele din profile BROKELMAN păstrează ermeticitatea înaltă a rosturilor dintre cadru și fereastră, o perioadă lungă de timp. Chiar și după decenii întregi de exploatare etanșantul nu se distruge, nu crapă și nu își reduce dimensiunile. Rămâne aceeași și duritatea materialului, ceea ce face ca ferestrele acestei mărci populare să fie folosite mult timp.

Compoziția originală a profilului, precum și particularitățile procesului de producere fac materialul obținut să fie unic după proprietățile sale. Acest profil ecologic este absolut inofensiv și poate fi montat în încăperi cu cea mai diversă destinație. În plus, ferestrele din plastic BROKELMAN nu necesită a fi vopsite. Plasticul va arăta întotdeauna la fel de neted și alb, ca în momentul montării, indiferent de căderile de temperatură, praf, precipitații sau radiație ultravioletă. Se admite folosirea peliculei pentru laminare, care schimbă culoarea cadrului ferestrei în funcție de preferințele clientului.

     AVANTAJELE FERESTRELOR PVC BROKELMAN

Ferestrele PVC ale mărcii BROKELMAN sunt vizibil superioare profilelor PVC cu trei camere, după parametrii de izolare termică. Acest lucru este îndeosebi de important atunci când termopanele în Chișinău sunt montate în case amplasate alături de șosele aglomerate. Un nivel înalt de izolare fonică și termică poate fi atins doar prin montarea termopanelor cu câteva camere.

Trebuie menționată și protecția împotriva spargerilor acestui profil. La producerea ferestrelor BROKELMAN este folosit un canal special pentru montare, destinat pentru montarea tâmplăriei cu proprietăți anti-spargere. În plus, este prevăzut un mecanism de blocare a deschiderii incorecte a ferestrei. În același timp nu este încălcată corectitudinea și claritatea geometriei formelor executate în baza unor parametri exacți.

Termopanele BROKELMAN pot fi comandate la compania LUMEA FERESTRELOR.

Pentru a calcula prețul pe ferestre PVC Brokelman folosiți CALCULATORUL nostru.

worker

Cerere pentru un apel gratuit