phone
SUNAȚI-NE: +373 611 611 91
Fără zile libere 8:00 - 20:00

Jaluzele, tipuri, descriere

Jaluzelele au devenit o parte integrantă a vieții noastre. Le folosim acasă și la birou. Din punct de vedere al designului, jaluzelele nu doar că protejează încăperea de razele soarelui, dar și creează în această o atmosferă specială.

Jaluzelele orizontale

Jaluzelele orizontale sunt comode și compacte. Fluxul de lumină poate fi reglat prin rotirea lamelelor. Jaluzelele orizontale nu prea sunt folosite pentru decor. jaluzelele orizontaleAcestea sunt mai degrabă un element funcțional. Fiind alcătuite din lamele înguste, acestea sunt considerate potrivite pentru birou.

Principalul avantaj al jaluzelelor orizontale este proprietatea acestora de a proteja împotriva soarelui. Și chiar dacă acestea nu lasă razele soarelui să pătrundă în încăpere, nu înseamnă că sunt o piedică și pentru aer. Jaluzelele sunt ușor de folosit și nu necesită o întreținere specială. Acestea sunt disponibile într-o multitudine de culori. Jaluzelele orizontale sunt produse din plastic sau lemn. Uneori se întâlnesc și jaluzele orizontale din textile.

 

Jaluzelele verticale

jaluzelele verticaleJaluzelele verticale sunt confecționate din textile sau plastic. Unele dintre acestea sunt produse din aluminiu sau lemn. Lățimea lamelelor verticale poate fi diferită. În birouri, pentru un aspect mai solid, sunt folosite cele din plastic. Acestea creează o atmosferă de afaceri. Pentru casă preferate sunt cele din textile. La rândul lor, textilele pentru jaluzele pot fi dintre cele mai diferite – și poliester, dar și in natural. Absolut toate textilele sunt protejate împotriva arderii sau decolorării. În scopuri preventive jaluzelele din textile sunt prelucrate cu o soluție specială, datorită căreia pe acestea nu se depune praful.

worker

Cerere pentru un apel gratuit