phone
SUNAȚI-NE: +373 611 611 91
Fără zile libere 8:00 - 20:00

Ferestre pentru balcoane PVC

Balconul poate deveni un loc minunat pentru odihnă și relaxare, dacă este amenajat în mod corespunzător. Balcoanele deschise sunt supuse acțiunii a tot felul de fenomene atmosferice, fapt care reduce importanța operațională a acestora. Praful și murdăria se vor acumula în permanență pe acestea, atâta timp cât balconul nu va avea geamuri. În acest sens vă ajută compania LUMEA FERESTRELOR, care oferă tâmplărie PVC de calitate pentru balcoane.

AVANTAJELE TÂMPLĂRIEI PVC

ferestre pentru balcoane PVCFerestrele din plastic protejează spațiul balconului de vânt, praful din stradă, pătrunderea precipitațiilor atmosferice, precum și de oscilațiile de temperatură. În același timp crește nivelul de confort în camera vecină cu balconul, întrucât ferestrele creează o barieră suplimentară pentru gălăgia din stradă și temperaturile scăzute. Ferestrele PVC montate la balcoane sunt ermetice, durabile și nepretențioase atunci când este vorba de deservire. În plus, acestea reprezintă o continuare perfectă a designului general al apartamentului, în special dacă de pregătirea și montarea ferestrelor se ocupă profesioniștii.

TIPURI DE TÂMPLĂRIE PVC

În funcție de construcția balconului, acesta poate fi amenajat cu un sistem de ferestre batante sau glisante. În cazul celor batante, cadrul standard al ferestrelor din PVC formează o construcție unică, care are aceeași configurație ca balconul. Această construcție se poate deosebi prin numărul de canaturi și modul de deschidere a acestora, precum și prin lățime și amplasare. Există posibilitatea de alegere a mecanismului de manevrare: oscilant, batant sau oscilobatant. Deseori astfel de construcții includ canaturi care se deschid și canaturi care nu se deschid, pentru a simplifica procesul de curățare a geamului și profilului din plastic.

Ferestrele glisante presupun folosirea unor construcții speciale, care combină avantajele cadrelor din aluminiu și ale celor din plastic. În acest caz, în profil poate fi montat atât termopan cu o cameră, cât și sticlă obișnuită. În comparație cu sistemul batant, varianta glisantă este mai ieftină, dar și nivelul de protecție termică este mai scăzut.

CARACTERISTICILE MATERIALELOR FOLOSITE

Confortul oferit de un balcon cu geamuri depinde, în mare parte, de elementele folosite în procesul de lucru. De exemplu, izolarea fonică și cea termică depind, într-o mare măsură, de caracteristicile profilului. Aceiași parametri sunt influențați și de numărul camerelor în termopan. În unele cazuri spațiul dintre straturi este umplut cu argon, care îmbunătățește calitățile de economisire a căldurii. Însăși sticla poate fi cu protecție solară, călită sau cu autocurățare.

Calitatea sistemului este influențată și de accesoriile montate pe balcoanele PVC, care asigură procesul de deschidere și închidere a canaturilor. Importante sunt și mecanismele de blocare și alte elemente care permit ca geamul să fie deschis în plan batant sau pivotant. Luarea în considerație a tuturor acestor aspecte asigură o viață îndelungată a sistemului PVC.

Exemple lucrarilor noastre pot fi vazute in GALERIE FOTO

Compania LUMEA FERESTRELOR vă stă întotdeauna la dispoziție atunci când aveți nevoie de tâmplărie PVC de calitate a balcoanelor.

worker

Cerere pentru un apel gratuit